Copy: "Tiramisu
1. Pour two packs of cream into a BLANDA BLANK bowl and whip them using a KONCIS balloon whisk. Add the same amount of mascarpone, mix up and put aside.
2. Thoroughly mix two full TRIVSEL kettles of espresso with half that amount of coffee liqueur into a FLÄCKIG jug using a FÖRNUFT tablespoon.
3. Dip both sides of the sponge fingers in the coffee mix. Layer into a MIXTUR serving dish, then spread half of the cream with SKRAPA rubber spatula.
4. Repeat creating a second layer. Add remainder of cream. Top off with cocoa powder using an IDEALISK flour sifter. Put in fridge for at least one hour. Serve, using a GRUNKA spoon of the 4-piece kitchen utensil set."
(Tiramisu
1. Vierta dos paquetes de nata en el bowl BLANDA BLANK y bátalos usando unas varillas para montar KONCIS. Añada la misma cantidad de mascarpone, remueva y deje reposar.
2. Mezcle bien dos cafeteras completas TRIVSEL de espresso con la mitad de esa cantidad de licor de café en una jarra FLÄCKIG usando una cuchara FÖRNUFT.
3. Empape ambos lados del bizcocho en la mezcla de café. Colóquelo formando capas en una fuente MIXTUR, y extienda la mitad de la nata con una espátula de goma SKRAPA.
4. Repita el paso anterior para crear una segunda capa. Añada el resto de la nata. remátelo con polvo de cacao usando un cernedor IDEALISK. Deje reposar en la nevera al menos durante una hora. Sirva usando una cuchara GRUNKA del kit de utensilios de cocina de 4 piezas)
1. Pour two packs of cream into a BLANDA BLANK bowl and whip them using a KONCIS balloon whisk. Add the same amount of mascarpone, mix up and put aside.
2. Thoroughly mix two full TRIVSEL kettles of espresso with half that amount of coffee liqueur into a FLÄCKIG jug using a FÖRNUFT tablespoon.
3. Dip both sides of the sponge fingers in the coffee mix. Layer into a MIXTUR serving dish, then spread half of the cream with SKRAPA rubber spatula.
4. Repeat creating a second layer. Add remainder of cream. Top off with cocoa powder using an IDEALISK flour sifter. Put in fridge for at least one hour. Serve, using a GRUNKA spoon of the 4-piece kitchen utensil set."
(Tiramisu
1. Vierta dos paquetes de nata en el bowl BLANDA BLANK y bátalos usando unas varillas para montar KONCIS. Añada la misma cantidad de mascarpone, remueva y deje reposar.
2. Mezcle bien dos cafeteras completas TRIVSEL de espresso con la mitad de esa cantidad de licor de café en una jarra FLÄCKIG usando una cuchara FÖRNUFT.
3. Empape ambos lados del bizcocho en la mezcla de café. Colóquelo formando capas en una fuente MIXTUR, y extienda la mitad de la nata con una espátula de goma SKRAPA.
4. Repita el paso anterior para crear una segunda capa. Añada el resto de la nata. remátelo con polvo de cacao usando un cernedor IDEALISK. Deje reposar en la nevera al menos durante una hora. Sirva usando una cuchara GRUNKA del kit de utensilios de cocina de 4 piezas)
Agency: DDB Germany, Düsseldorf, Germany
Creative Directors: Alexander Reiss & Oliver Kapusta
Art Directors: Michael Kittel & Markus Rittenbruch,
Copywriters: Jan Propach & Edgar Flau
Photographer: Jost Hiller
Published: June 2009